miércoles, 18 de septiembre de 2013

UN TROCITO DE LA VIA CATALANA (TRAM 731)



Una pequeña muestra de la gran cadena humana que se extendió de norte a sur por toda Cataluña el pasado 11 de septiembre.
Estos son algunos detalles del tramo 731 en el céntrico cruce del Paseo de Gracia y la Avenida Diagonal.

  
 

 
  
Entre los miles de asistentes, se encontraba Pascual Maragall, ex- alcalde de Barcelona y ex- presidente de la Generalitat.

 

 
   
Las fotos, reflejan bien el ambiente del momento, pero no quiero atribuirme méritos que no me pertenecen.
Aunque están hechas con mi cámara, fueron tomadas por un chico alemán, envuelto en una llamativa bandera occitana que se encaramó a la Font de la granota (fuente de la rana) y desde allí pudo captar estas imágenes (las cuatro fotos grandes) que, a nivel del suelo, era imposible obtener.
Desde aquí, mi más sincero agradecimiento por su colaboración.



3 comentarios:

  1. Hola Matite, són unes fotos fantàstiques, el poble català va expressar el desig d'independència, d'una manera bonica, clara, pacífica, alegre, joiosa, ... tots ens estimem la terra catalana, i no volem que ens la vagin desfent. Jo vaig estar a la via 748, va ser emocionant.
    Em fa molta il.lusió que hagis fet aquest reportatge tant bonic.
    Gràcies.
    pepa

    ResponderEliminar
  2. Muy bonito Maite!! Me encanta!! Marta Carol

    ResponderEliminar
  3. Hola, Maite, carai, quin reportatge!
    Trobo que està molt be, gràcies perquè estem iniciant un camí molt important, i el fem plegats, els que hem nascut aquí i els que han vingut de fora. Però tots ho fem perquè estimem aquesta terra i volem viure en pau, sense menyspreus dels que, a sobre, ens fan ser més pobres (i alguns encara se'n vanaglorien). No anem contra ningú i volem ser companys de tots. En l'Europa actual no hi han fronteres ni diferències entre la gent... a no ser que els polítics hi posin la banya, "pero Dios no dijo primos, sino hermanos"!!!
    Ignasi

    ResponderEliminar